KH Anwar Manshur Lirboyo: Putro Sampean Gelem Mondok niku Pitulunge Allah Engkang Ageng

"Sampean kagungan putro gelem mondok niku masyallah, niku pitulung ageng. pitulunge Allah engkang ageng, mergo gelem ngaji niku berarti dikersak ne apik dining Allah...mergo tengere wong apik niku gelem ngaji

من يرد الله به خيرا يفقهه في الدين
Seng cedek kyai cedek pondok gak gelem ngaji, seng adoh2 malah podo teko. mergo Allah ta'ala diobahno atine gelem budal ngaji"

KH. M. Anwar Manshur..


Foto Pengasuh Ponpes Lirboyo
Dari sebelah kanan Almaghfurllah KH. Idris Marzuqi, KH. Anwar Manshur, KH. Maftuh bastul birri..

Sumber : muslimoderat.net

0 Response to "KH Anwar Manshur Lirboyo: Putro Sampean Gelem Mondok niku Pitulunge Allah Engkang Ageng "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel

close
loading...